Relaxing or Racing, but always Running 
.

Over ons

Wij zijn Jasper en Jeroen Bloks en hebben beiden een passie voor hardlopen. Wij beleven veel plezier met hardlopen, zowel tijdens trainingen als bij wedstrijden. 

Het is ook leuk om over hardlopen te lezen, filmpjes te kijken en te delen via StepForward 2Run.


Wie is Jasper Bloks?


Jasper is een fanatieke wedstrijdloper, die sinds zijn 10e traint voor de middellange afstand. Eerst was dit in aanvulling op zijn meerkamptraining en sinds een paar jaar als specialisatie. 


Hij loopt alle afstanden van 800 m tot 10.000 m, met de 5 km als favoriet. 


Hij heeft inmiddels veel wedstrijdervaring en is gek op de grote wedstrijden, waar hij het maximale uit zichzelf kan halen. Of het nu een indoor/outdoor baanwedstrijd, een crosswedstrijd of een wegwedstrijd is, alles wordt met veel enthousiasme beleefd.Wie is Jeroen Bloks?


Jeroen is een enthousiaste recreant die eind 2021 op 47-jarige leeftijd is gestart met hardlopen. 


Vele jaren terug is hij gestart als jurylid om te helpen bij wedstrijden van de eigen atletiekvereniging. 


Inmiddels heeft hij veel wedstrijden met het hele gezin gezien (zowel live van Jasper, sportuitzendingen op tv en livestreams op internet) en uiteindelijk zelf ook de kriebels gekregen om te starten met hardlopen.J&J Step Forward

Naast onze passie voor het hardlopen delen wij onze interesse voor het maken van websites, design, video en social media. Sinds 2021 hebben wij daarom ons eigen bedrijf gestart. Wij focussen op (opstartende) bedrijven en organisaties die hulp kunnen gebruiken bij de opstart of verbetering van hun online activiteiten. Ons favoriete type organisatie heeft een directe of indirecte relatie met hardlopen of sport in het algemeen. 


Wij houden ons bezig met Online Marketing. Dat gaat natuurlijk over het aantrekken van nieuwe bezoekers, nieuwe klanten en (meer) verkopen of inschrijvingen voor een evenement.

Ook zijn wij net zo sterk geïnteresseerd in het behouden van bezoekers en klanten door goede service of interessante content. 


Belangrijk nieuws! 

Online betekent dat een website, een app en/of (social) media het leven van iedereen leuker en eenvoudiger moet maken - dus ook die van jou als ondernemer, vrijwilliger of organisator van een event.IK WIL EEN SAMENWERKING VOORSTELLEN


Eenvoudige (her)start 

van jouw online media.

We houden alles simpel, maar strak in opzet.


Makkelijk bijwerken en aanvullen.

Alles op basis van een fair price!


 Focus op kanalen 
die voor jouw doel belangrijk zijn!
Theorie die past op jouw praktijk.
E-mailen
Info
Instagram